Grozs

8 soļi no idejas līdz savai moduļa mājai

Moduļa mājas
Lai padarītu ceļu līdz jaunai mājai pēc iespējas vienkāršāku un saprotamāku, mēs esam izveidojuši 8 soļu izklāstu, kas palīdzēs saprast ar ko rēķināties šajā aizraujošajā ceļā.

 

01  Budžeta noteikšana

Kad ideja par savu māju ir radusies, ieplāno mājas būvniecībai paredzēto budžetu. Budžets palīdzēs tev ātri pieņemt lēmumus gan par mājai paredzēto īpašumu, mājas izmēru, dizainu, materiāliem un papildaprīkojumu.  

 

02  Īpašuma sagatavošana

Pirms pasūtīt māju, vispirms ir jāizvēlas īpašums, kur to novietot. Sazinies ar savas pilsētas vai novada būvvaldi un noskaidro vai uz īpašuma nav liegumi mājas uzstādīšanai, vai ir pieejama atbilstoša infrastruktūra komunikāciju izbūvei, kanalizācijas sistēmu izbūvei. Pārliecinies vai moduļu māju varēs ērti piegādāt un grunts ir piemērota pamatu uzstādīšanai. 
 

03  Mājas iegāde

Te sākas aizraujošākais! Savas mājas radīšana - mājas dizaina un aprīkojuma izvēle. Tev ir divas iespējas. Izvēlēties kādu no mūsu tipveida modeļu dizainiem vai pasūtīt mums radīt unikālu dizaina māju tieši tev. Tu vari arī izvēlēties māju ar pelēko apdari un laika gaitā pats parūpēties par iekšējo apdari. Vai arī saņemt māju ar pilnu iekšējo apdari un dažādu papildaprīkojumu pēc tavām vēlmēm. Izvēle ir tavā ziņā! 

Pasūtot māju, jāveic 10% rezervācijas maksājums.

04 Saskaņošana būvvaldē

Kad esi veicis moduļu mājas pasūtīšanu un iemaksājis rezervācijas maksājumu, saņemsi no mums mājas tehnisko pasi. Tā būs nepieciešama, lai veiktu saskaņošanu sava novada vai pilsētas būvvaldē. Šajā solī tev visdrīzāk būs nepieciešama arhitekta palīdzība. Mūsu sadarbības partneru lokā ir labākie arhitekti, kas palīdzēs ar būvvatļaujas noformēšanu.

05 Finansējums

Ja savas mājas finansēšanai izvēlēsies aizņēmumu, tev bankai būs jāiesniedz atbilstošie dokumenti. Mēs sadarbojamies ar visām kredītiestādēm. 

 

06 Mājas ražošana

Atkarībā no mājas dizaina un aprīkojuma, ražošanas process aizņems no 8 - 10 nedēļām tipveida mājām, savukārt individuālām mājām atkarībā no projekta sarežģītības. Ja izvēlēsies tipveida modeli no noliktavas, tā piegādi veiksim 5 darba dienu laikā pēc atbilstošo maksājumu saņemšanas.

07 Piegāde un uzstādīšana

Kad māja gatava, mūsu rūpnīcā Tukumā tā tiks uzcelta uz kravas auto un aizvesta pie tevis uz jebkuru vietu Latvijā. Uz vietas māju sagaidīs mūsu komanda, kas to uzstādīs nodošanai tev. Tipveida modeļu mājas piegāde visbiežāk notiek vienā dienā. 

08 Laipni lūdzam jaunajā dzīvē!

Apsveicam ar jauno māju! 

 

Vai esi gatavs nākamajam solim?

Uzzini, kāpēc jauna moduļa mājas izstrāde kopā ar Rebalt komandu ir tik aizraujoša jau tūlīt.

Saņemt piedāvājumu

 

 

 

 

 

Dalīties: